Szkoła Avioner - aktualni słuchacze
-
- Administrator
Szkoła Avioner - aktualni słuchacze
zapraszamy wszystkich słuchaczy kursów naszej szkoły do nawiązywania kontaktów i być może współpracy. Wierzymy, że mogą z tego zrodzić się wielkie sprawy, plany, idee 

-
Re: Szkoła Avioner - aktualni słuchacze
Hi,
wlasnie rozpoczalem teoria dla pilota SPL. Moze ktos juz ma za soba jakies egzaminy?
wlasnie rozpoczalem teoria dla pilota SPL. Moze ktos juz ma za soba jakies egzaminy?
- slawomir.smolen@gmail.com
Egzaminy to pestka, tylko dlaczego tak ciężko je zdać ??? 

- f_zhurba@onet.eu
Witam serdecznie! Właśnie przeglądałem swoją statystykę postępów szkoleń i zauważyłem, że jakoś dziwnie liczy się / został policzony czas na zrobienie wykładów - system pokazuje, że poświeciłem wielu wykładów tylko 3-7 min. - czy tu jest wliczony tylko czas na zrobienie końcowego testu z 5 pytań po każdym wykładzie? Bo ten czas ewidentnie nie wlicza czas poświęcony na odsłuchanie video lekcji każdego wykładu. Czy jeszcze ktoś ma podobnie liczone statystyki i jak to trzeba rozumieć? Dziękuję bardzo za odpowiedz.
-
- Administrator
Oczywiście pracujemy nad tym, też to zauważyliśmy. Jednak potrzeba trochę czasu by zrobić to systemowo, nie doraźnie. Bardzo dziękujemy za spostrzeżenie. Jest to funkcjonalność dodatkowa i nie zakłóca zasadniczych składowych systemu ale jest też ważna. Prosimy o cierpliwość :)
- f_zhurba@onet.eu
Jak zacząłem używać innego, nowszego laptopa mojej żony z innym OS, to już pokazuje dobry czas w statystykach. Domyślam się, że rejestracja czasu zależała od oprogramowania/systemu operacyjnego komputera. Teraz wszystko jest dobrze. Dziękuję bardzo!
- mike.kaczorowski@gmail.com
Hej,
Przyjechałem z USA mój polski jest Ok, ale całe słownictwo lotnicze umiem w języku angielskim czy planujecie kiedyś kursy w języku angielskim?
Mike
Przyjechałem z USA mój polski jest Ok, ale całe słownictwo lotnicze umiem w języku angielskim czy planujecie kiedyś kursy w języku angielskim?
Mike
-
- Administrator
oczywiście Mike, potwierdzamy że tak, planujemy kurs z PPL(A), a także ATPL(A) w języku angielskim. Mamy aktualnie w przygotowaniu inny kurs więc będziemy mogli odpowiedzieć Tobie bardziej szczegółowo dopiero z końcem tego lata, kiedy będzie gotowa oferta szkoleń w języku angielskim.
Tymczasem zapraszamy na szkolenie w języku polskim
Pozdrawiamy,
ATO Avioner, administracja
Tymczasem zapraszamy na szkolenie w języku polskim

Pozdrawiamy,
ATO Avioner, administracja
- tomczu24@gmail.com
Czy wam też brakuje pokazania błędnych odpowiedzi po zakończeniu testu etapowego? 

- slawomir.lenczowski@gmail.com
Jestem w trakcie i po zakończeniu dopiero meteorologi i budowy płatowca. I nie było tak źle mimo iż wiedza jest bardzo rozległa.
Ale polecam Teczkę kursanta gdzie można sprawdzać i przeanalizować błędy z pojedynczych testów.

Ale polecam Teczkę kursanta gdzie można sprawdzać i przeanalizować błędy z pojedynczych testów.